February 2021

Ferrari 458 Italia

One of the finest supercar gems with an amazing 1/1 color
NEEM CONTACT OP
Ferrari 458 Italia

Het verhaal van deze Ferrari 458 Italia

Bij de grootste Ferrari dealer van Europa, Ferrari Gohm Singen in Singen, hebben we een ongelooflijk uniek exemplaar kunnen vinden: de Ferrari 458 Italia (2012). Deze specifieke Ferrari 458 Italia was werkelijk een juweeltje, met een zeldzame Grigio Chiaro kleur, carbon racing seats, volledige Paint Protection Film en een Capristo Uitlaat. Onze zoektocht naar deze specifieke auto begon met een diepgaand begrip van de markt en het identificeren van de unieke kenmerken waar onze klant naar op zoek was. We hebben nauw samengewerkt met Ferrari Gohm Singen om de auto zorgvuldig te inspecteren en te onderhandelen over de beste prijs. Met succes hebben we de Ferrari 458 Italia kunnen aankopen en zijn we vereerd dat we deze buitengewone auto aan onze klant hebben kunnen leveren.

No items found.

START JE ZOEKTOCHT VANDAAG NOG

Kom vrijblijvend met ons in contact door het contactformulier hieronder in te vullen. Vandaag kan de start zijn van jouw droomauto!

Informeer vrijblijvend naar onze aankoopbemiddeling

Bedankt! Je aanmelding is in goede orde verstuurd. Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw deelname te bevestigen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.