Detailing

JOUW BOLIDE STRAALT MEER MET SUBLIME DETAILING

SUBLIME AUTO'S VERDIENEN SUBLIME DETAILING.

Bij Sublime Cars begrijpen we dat een supercar niet alleen een prachtige machine is, maar ook een kunstwerk op wielen. Daarom bieden we met trots onze uitgebreide Sublime Detailing services aan. Met oog voor detail en passie voor perfectie, streven we ernaar om jouw supercar naar een ongekend niveau van glans en perfectie te brengen.

Of het nu gaat om het verwijderen van oneffenheden, het herstellen van de lak, of het perfectioneren van het interieur, onze getalenteerde en ervaren detailers hebben de expertise en de finesse om elk aspect van jouw supercar te verfijnen en te laten schitteren als nooit tevoren. Neem contact op over de mogelijkheden voor jouw auto.

Vakmanschap en perfectie
Hoogwaardige producten
Op maat gemaakte behandelingen
Ervaren detailers
Duurzame bescherming
Haal- en brengservice
Veilige stalling
Ongeëvenaarde glansresultaten

Aankoopbemiddeling. Hoe gaan wij te werk?

Bij Sublime Cars hanteren we een uitgebreide werkwijze in onze detailingactiviteiten, waarbij we streven naar niets minder dan perfectie voor jouw supercar. Onze ervaren detailers hebben een passie voor detail en zetten zich in om elk aspect van jouw voertuig naar een ongekend niveau van glans en perfectie te tillen. Hier is een gedetailleerde beschrijving van onze werkwijze:

  1. Consultatie en Inspectie: We beginnen met een grondige consultatie en inspectie van jouw supercar. We luisteren naar jouw specifieke wensen en verwachtingen, en voeren een gedetailleerde beoordeling uit van de huidige staat van het voertuig. Op basis hiervan stellen we een maatwerkplan op dat voldoet aan jouw behoeften en de vereisten van jouw supercar.
  2. Detailingbehandelingen: We bieden een breed scala aan detailingbehandelingen aan, afgestemd op de unieke behoeften van jouw supercar. Dit omvat lakcorrectie, polijsten, verfbescherming, interieurreiniging en -verzorging, leerbehandelingen, glascoating en nog veel meer. Onze getalenteerde detailers maken gebruik van hoogwaardige producten, geavanceerde technieken en hun expertise om een onberispelijke afwerking en duurzame bescherming te garanderen.
  3. Haal- en Brengservice: Bij Sublime Cars begrijpen we dat gemak een belangrijke factor is voor onze klanten. Daarom bieden we een haal- en brengservice aan voor jouw supercar. We halen de auto op de afgesproken locatie op en brengen deze veilig naar onze ruime detailingstudio. Na de behandeling brengen we jouw supercar weer terug naar de gewenste locatie. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw supercar in veilige handen is en dat je ontspannen kunt genieten van onze services.
  4. Veilige Stalling in onze Detailingstudio: Onze ruime detailingstudio biedt niet alleen de ideale omgeving voor het uitvoeren van hoogwaardige detailingwerkzaamheden, maar ook een veilige stalling voor jouw supercar. We begrijpen het belang van een veilige opslag, en daarom zorgen we ervoor dat jouw voertuig tijdens het verblijf in onze studio goed wordt beschermd.

Bij Sublime Cars streven we naar een ongeëvenaarde kwaliteit en klanttevredenheid in onze detailingactiviteiten. Onze werkwijze omvat een grondige consultatie, hoogwaardige behandelingen, een handige haal- en brengservice en veilige stalling in onze detailingstudio. Vertrouw op Sublime Cars om jouw supercar te laten stralen met onze Sublime Detailing services en geniet van het resultaat van vakmanschap en toewijding.

Glenn van Liempt
Glenn van Liempt
vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij staan klaar om jouw auto te laten stralen. Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat!

Stap 2 / 5

Je bedrijfsgegevens

Stap 3 / 5

Type deelname

Kies ticket(s)
Stap 4 / 5

Sponsoring (optioneel)

Bijdragen als sponsor?

Onze evenementen worden mede mogelijk gemaakt door fantastische partners. Jouw bedrijf promoten én bijdragen aan dit evenement? Dat kan met één van onderstaande sponsorpakketten.

Vermelding van bedrijfsnaam en -logo op onze website en in het routeboek van het evenement. + €50,00 excl. BTW

Alles uit "Bronze" plus promotionele pagina in het routeboek en brochure. Opmaak door ons designteam. + €250,00 excl. BTW

Naamsponsoring van het evenement. Alles uit "Silver" plus één jaar lang lopende vermelding op website en in routeboeken / brochures. Prijs op aanvraag

Indien De aangevraagde tickets en het sponsorpakket zullen op één factuur vermeld worden.
Stap 5 / 5

Voertuig

Alle aanmeldingen worden gescreend door ons team. Enkel sportieve en/of exclusieve auto's worden toegelaten.
Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Bedankt! Je aanmelding is in goede orde verstuurd. Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw deelname te bevestigen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

BINNEN 24 UUR EEN OFFERTE OP MAAT!

Vul het contactformulier hieronder in om binnen 24 uur een offerte op maat te ontvangen voor het behandelen van jouw auto.

Jouw auto laten detailen

Bedankt! Je aanmelding is in goede orde verstuurd. Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw deelname te bevestigen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.