WHY WE LOVE WHAT WE DO...

Ontdek de referenties van tevreden klanten bij Sublime Cars. Lees hun inspirerende verhalen en ontdek hoe we hun supercar-dromen hebben waargemaakt.

Aankoopbemiddeling. Hoe gaan wij te werk?

Wil je jouw droom-supercar bezitten zonder gedoe en met maximale voldoening? Bij Sublime Cars begrijpen we hoe belangrijk elk detail is en hoe essentieel het is dat jouw supercar volledig aan jouw wensen voldoet. We staan klaar om jou te ontzorgen en jouw aankoopervaring buitengewoon te maken.

Bij Sublime Cars streven we ernaar om jou een uitgebreide en gedetailleerde presentatie te bieden van onze geselecteerde supercars binnen jouw zoekopdracht. We presenteren deze zoekresultaten in een speciaal samengestelde brochure, waarin je een overzicht krijgt van de beschikbare opties die we zorgvuldig hebben gescreend en geselecteerd.

Onze screening omvat een grondige controle van verschillende aspecten, zoals:

  1. Bekende, verantwoorde en eerlijke West-Europese afkomst: We garanderen dat elke supercar afkomstig is uit betrouwbare bronnen in West-Europa, met een gedocumenteerde geschiedenis en een duidelijke en traceerbare eigendomslijn. Dit biedt gemoedsrust en vertrouwen bij jouw aankoopbeslissing.
  2. Geen schadeverleden: We besteden bijzondere aandacht aan het controleren van het schadeverleden van elke supercar. We willen ervoor zorgen dat je een supercar koopt die vrij is van enige structurele schade of belangrijke reparaties, zodat je volledig kunt genieten van jouw nieuwe aanwinst.
  3. Onderhoudsregistratie: We controleren of er gedetailleerde en regelmatige onderhoudsregistraties beschikbaar zijn. Dit geeft inzicht in de zorg die aan de supercar is besteed en draagt bij aan de betrouwbaarheid en prestaties ervan. Je kunt erop vertrouwen dat jouw supercar goed is onderhouden.
  4. Authenticiteit en specificaties: We verifiëren de authenticiteit van de supercar en controleren of de specificaties overeenkomen met de beschrijving en de documentatie. Dit waarborgt dat je de exacte supercar krijgt waar je naar op zoek bent, met de juiste specificaties en eigenschappen.

Zoekresultaten brochure

Bij Sublime Cars draait alles om transparantie en vertrouwen. Naast het presenteren van onze geselecteerde supercars in de brochure, delen we ook gedetailleerde informatie over de geschiedenis, onderhoudsgegevens en eventuele reparaties van elke supercar. We willen dat je volledig geïnformeerd bent, zodat je met vertrouwen jouw supercar kunt aanschaffen.

De transactie en import

Zodra je jouw perfecte supercar hebt gekozen, gaan wij aan de slag om het verdere aankoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. We begeleiden je bij het importeren van de supercar naar Nederland en zorgen ervoor dat alle benodigde documentatie correct wordt afgehandeld. Ons team heeft uitgebreide ervaring met het importproces en werkt samen met betrouwbare partners om ervoor te zorgen dat alles conform de geldende regelgeving verloopt.

Veilig en wel getransporteerd

Na de import zorgen we voor een veilig en betrouwbaar transport van de supercar naar jouw locatie. We werken samen met professionele transporteurs die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van waardevolle voertuigen. Jouw supercar wordt met de grootste zorg behandeld, zodat deze in dezelfde perfecte staat aankomt als waarin je hem hebt gekozen.

Keuring(en) en tenaamstelling

Bij aankomst in Nederland regelen wij de RDW-keuring en de tenaamstelling van de supercar. We zorgen ervoor dat alles correct wordt afgehandeld en dat jouw supercar klaar is om de Nederlandse wegen te betreden.

Waarom kiezen voor SUBLIME als aankoop-bemiddelaar?

Bij Sublime Cars begrijpen we dat de aankoop van een supercar een bijzondere en persoonlijke ervaring is. Ons ervaren team staat altijd voor je klaar om jou te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. We willen dat jij met volle teugen kunt genieten van jouw supercar, wetende dat alles professioneel en zorgvuldig wordt afgehandeld.

De zoektocht, de aankoop en de onthulling in Nederland zijn dingen die je als supercar-eigenaar het meeste bijblijven.

Kies voor Sublime Cars en laat ons jouw supercar-droom werkelijkheid maken. Geniet van de ultieme luxe, prestaties en emotie die alleen een supercar kan bieden, terwijl wij zorgen voor een naadloze en zorgeloze aankoopervaring. Jouw droom-supercar wacht op je - laat ons je helpen om hem te vinden en naar Nederland te brengen, zodat je binnenkort de weg op kunt in stijl.

Martijn Roefs
Martijn Roefs
Eerste stap zetten?

Loop jij al een tijd rond met het idee om een supercar te kopen? Kom dan vrijblijvend met ons in contact. Wij helpen je graag verder.

Stap 2 / 5

Je bedrijfsgegevens

Stap 3 / 5

Type deelname

Kies ticket(s)
Stap 4 / 5

Sponsoring (optioneel)

Bijdragen als sponsor?

Onze evenementen worden mede mogelijk gemaakt door fantastische partners. Jouw bedrijf promoten én bijdragen aan dit evenement? Dat kan met één van onderstaande sponsorpakketten.

Vermelding van bedrijfsnaam en -logo op onze website en in het routeboek van het evenement. + €50,00 excl. BTW

Alles uit "Bronze" plus promotionele pagina in het routeboek en brochure. Opmaak door ons designteam. + €250,00 excl. BTW

Naamsponsoring van het evenement. Alles uit "Silver" plus één jaar lang lopende vermelding op website en in routeboeken / brochures. Prijs op aanvraag

Indien De aangevraagde tickets en het sponsorpakket zullen op één factuur vermeld worden.
Stap 5 / 5

Voertuig

Alle aanmeldingen worden gescreend door ons team. Enkel sportieve en/of exclusieve auto's worden toegelaten.
Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Bedankt! Je aanmelding is in goede orde verstuurd. Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw deelname te bevestigen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

START JE ZOEKTOCHT VANDAAG NOG

Kom vrijblijvend met ons in contact door het contactformulier hieronder in te vullen. Vandaag kan de start zijn van jouw droomauto!

Informeer vrijblijvend naar onze aankoopbemiddeling

De eerste stap is gezet! Ons team neemt zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.