Coming soon: Transport

JOUW SUPERCAR van a naar b, zonder gedoe en kilometers

COMPLEET VERZORGD EN VERZEKERD TRANSPORT VOOR JOUW SUPERCAR.

Bij Sublime Cars zorgen we voor een professioneel en betrouwbaar transport van jouw supercar. Met ons ervaren team en gespecialiseerde partners zorgen we voor een veilige en zorgvuldige levering, waar ook in Europa. Geniet van gemoedsrust terwijl wij jouw kostbare bezit naar Nederland of een andere gewenste bestemming brengen.

Jouw supercar verdient de beste zorg, zelfs tijdens het transport. Bij Sublime Cars bieden we verzekerd en beveiligd transport aan, waarbij we gebruik maken van een daarvoor ontworpen (gesloten) supercar-trailer. Vertrouw op ons toegewijde team zodat jouw supercar altijd veilig en beschermd blijft, waar je ook naartoe gaat.

Veilig en zorgvuldig transport
Wereldwijd transportnetwerk
Gespecialiseerd in supercars
Flexibele transportopties
Betrouwbare transportpartners
Geavanceerde beveiligingstechnologie
Douaneafhandeling verzorgd
Persoonlijke begeleiding tijdens transport

Aankoopbemiddeling. Hoe gaan wij te werk?

Bij Sublime Cars begrijpen we dat het transport van supercars een complex proces is dat de nodige zorg en expertise vereist. Daarom bieden we een uitgebreide dienstverlening om onze klanten te ondersteunen bij het transporteren van hun waardevolle supercars. Hier is een stapsgewijze beschrijving van hoe we kunnen helpen en enkele voorbeeld use-cases:

  1. Consultatie en Planning: We beginnen met een consultatie om jouw specifieke transportbehoeften en -vereisten te begrijpen. We kijken naar factoren zoals de afstand, bestemming, speciale wensen en eventuele tijdsbeperkingen. Op basis hiervan ontwikkelen we een gedetailleerd transportplan dat aan jouw verwachtingen voldoet.
  1. Transportopties en Advies: Op basis van het transportplan bieden we verschillende transportopties aan die passen bij jouw supercar. Dit kan variëren van gesloten transport met speciale voertuigdragers tot luchtvracht of zelfs maritiem transport voor internationale bestemmingen. Ons team van experts geeft advies en begeleidt je bij het maken van de juiste keuze.
  2. Veilig en Beveiligd Transport: We zorgen ervoor dat jouw supercar tijdens het transport volledig wordt beschermd. We werken samen met ervaren transportpartners die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van waardevolle voertuigen. Ze maken gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën, zoals GPS-tracking en geconditioneerde voertuigdragers, om de veiligheid van jouw supercar te waarborgen.
  3. Papierwerk en Douaneafhandeling: Bij internationaal transport helpen we je bij de afhandeling van het papierwerk en de douaneformaliteiten. We zorgen voor de benodigde documentatie en werken samen met gerenommeerde douane-expediteurs om een soepele doorvoer van jouw supercar te garanderen.

Voorbeeld Use-Cases

  • Je hebt zojuist een supercar gekocht in een ander land en wilt deze veilig naar je thuisland laten transporteren.
  • Je wilt jouw supercar naar een exclusief autosalon laten vervoeren voor een speciale tentoonstelling.
  • Je hebt besloten om jouw supercar te verkopen aan een koper in het buitenland en wilt het transportproces begeleiden om een probleemloze levering te garanderen.

Bij Sublime Cars streven we ernaar om jouw supercar transportproces naadloos en stressvrij te laten verlopen. Ons ervaren team begeleidt je bij elke stap, van de planning tot aan de levering, en zorgt ervoor dat jouw supercar veilig en op tijd op de gewenste bestemming aankomt.

Evan Broesder
Evan Broesder
hulp nodig bij transport?

Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Stap 2 / 5

Je bedrijfsgegevens

Stap 3 / 5

Type deelname

Kies ticket(s)
Stap 4 / 5

Sponsoring (optioneel)

Bijdragen als sponsor?

Onze evenementen worden mede mogelijk gemaakt door fantastische partners. Jouw bedrijf promoten én bijdragen aan dit evenement? Dat kan met één van onderstaande sponsorpakketten.

Vermelding van bedrijfsnaam en -logo op onze website en in het routeboek van het evenement. + €50,00 excl. BTW

Alles uit "Bronze" plus promotionele pagina in het routeboek en brochure. Opmaak door ons designteam. + €250,00 excl. BTW

Naamsponsoring van het evenement. Alles uit "Silver" plus één jaar lang lopende vermelding op website en in routeboeken / brochures. Prijs op aanvraag

Indien De aangevraagde tickets en het sponsorpakket zullen op één factuur vermeld worden.
Stap 5 / 5

Voertuig

Alle aanmeldingen worden gescreend door ons team. Enkel sportieve en/of exclusieve auto's worden toegelaten.
Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Bedankt! Je aanmelding is in goede orde verstuurd. Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw deelname te bevestigen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

kom in contact over de mogelijkheden

Vul het contactformulier hieronder in om bij ons te informeren over de mogelijkheden voor het transport van je supercar.

Informeer vrijblijvend naar onze transportdiensten

Bedankt! Je aanmelding is in goede orde verstuurd. Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw deelname te bevestigen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.