Consignatieverkoop

de uitgewezen partner voor het verkopen van jouw supercar

DE SUBLIME (CONSIGNATIE)VERKOOP

Ben jij in het bezit van een sportauto of supercar en heb je verkoopplannen? Met ons Europese netwerk van geïnteresseerde supercar-eigenaren en -kopers helpen we je graag met een succesvolle (consignatie)verkoop. Als jouw auto geschikt is en past bij onze collectie, bieden we de mogelijkheid om je auto in ons aanbod op te nemen op een no-cure-no-pay basis, waarbij het zelfs mogelijk is om gedurende de verkoopperiode zelf nog gebruik te maken van de auto. Onze transparante commissie op de verkoopprijs zorgt voor een optimaal wederzijds belang.

Het presenteren en verkopen van supercars is voor ons een thuiswedstrijd. We hanteren een doordachte en strategische aanpak, waarbij we gebruik maken van ons uitgebreide netwerk en onze expertise om potentiële kopers te bereiken. Daarnaast bieden we professionele presentatie, uitgebreide marketinginspanningen en zorgen we voor een vlotte afhandeling van het verkoopproces. Met Sublime Cars ben je verzekerd van maximale exposure en een optimaal verkoopresultaat. Laat ons je helpen om jouw supercar of sportauto met succes te verkopen.

Uitgebreid netwerk kopers
No-cure-no-pay
Sublieme media-presentatie
Maximale exposure
Actieve koperszoektocht
Presentatie in showroom
Doorrijden tijdens verkoop
Gestroomlijnde afhandeling

VERKOOP IN CONSIGNATIE. Hoe gaan wij te werk?

Bij Sublime Cars hanteren we een gestructureerde en doelgerichte werkwijze bij de consignatieverkoop van supercars voor onze klanten. Hieronder vind je een stapsgewijze uitleg van het proces dat we doorlopen om ervoor te zorgen dat jouw supercar met succes wordt verkocht:

 1. Kennismaking en waardebepaling
  We beginnen met een persoonlijke kennismaking waarbij we jouw supercar grondig inspecteren en bespreken. Op basis van onze expertise en marktonderzoek bepalen we een realistische waarde voor jouw auto. We nemen ook de tijd om jouw verkoopdoelen en -voorkeuren te bespreken, zodat we een verkoopstrategie kunnen opstellen die aan jouw verwachtingen voldoet.
 2. Professionele presentatie en marketing
  We zorgen voor een professionele fotoshoot en videopresentatie van jouw supercar om deze optimaal te presenteren aan potentiële kopers. Daarnaast maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk en diverse online platforms om maximale exposure voor jouw auto te genereren. Onze marketinginspanningen zijn gericht op het bereiken van een breed en geïnteresseerd publiek binnen Europa.
 3. Actieve koperszoektocht
  Naast het gebruik van online kanalen, maken we ook gebruik van ons eigen internationale netwerk om actief op zoek te gaan naar potentiële kopers voor jouw supercar. We benaderen geïnteresseerde partijen en houden nauw contact met ons netwerk om de verkoopkansen te vergroten. Ons doel is om de juiste koper te vinden die jouw supercar waardeert en bereid is om een eerlijke prijs te betalen.
 4. Onderhandeling en afhandeling
  Zodra we geïnteresseerde kopers hebben gevonden, gaan we over tot het voeren van de onderhandelingen namens jou. We streven naar de best mogelijke verkoopprijs, waarbij we jouw belangen als verkoper behartigen. Eenmaal akkoord over de prijs, zorgen we voor een vlotte en professionele afhandeling van de transactie. We begeleiden je bij alle administratieve en juridische aspecten, inclusief de overdracht van eigendom en betaling.
 5. Nazorg en tevredenheid
  Onze service eindigt niet bij de verkoop van jouw supercar. We streven naar volledige klanttevredenheid en bieden nazorg om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de gehele verkoopervaring. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en indien nodig verdere ondersteuning te bieden.

Bij Sublime Cars geloven we in een transparante en professionele aanpak bij de consignatieverkoop van supercars. Ons ervaren team van experts begeleidt je gedurende het gehele proces, met als doel om jouw supercar met succes te verkopen en jou tevreden te stellen als klant. Vertrouw op onze werkwijze en passie voor supercars om een probleemloze en succesvolle verkoop tegemoet te gaan.

Aankopen van een andere supercar

Bij Sublime Cars gaan we verder dan alleen de consignatieverkoop van jouw supercar. We begrijpen dat het verkopen van jouw geliefde auto vaak samengaat met de wens om een nieuwe droomauto te vinden. Daarom bieden we een unieke service waarbij we je niet alleen begeleiden bij de verkoop, maar ook bij het vinden en aankopen van een nieuwe supercar.

Ons ervaren team staat klaar om jou te adviseren en te ondersteunen tijdens het gehele proces. We luisteren naar jouw wensen, eisen en voorkeuren en gaan actief op zoek naar de perfecte match voor jouw nieuwe supercar. We zorgen ervoor dat de verkoop en aankoop naadloos op elkaar zijn afgestemd, zodat je zonder zorgen kunt overstappen naar jouw volgende autodroom.

Met onze uitgebreide kennis van de supercar-markt, ons brede netwerk en onze expertise in zowel verkoop als aankoop, kunnen we jou de beste deals en mogelijkheden bieden. We zorgen ervoor dat jouw verkoop- en aankoopervaring optimaal zijn, waarbij we streven naar maximale tevredenheid en voldoening.

Vertrouw op Sublime Cars als jouw betrouwbare partner in zowel de verkoop als de aankoop van supercars. We nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en gaan voor jou op zoek naar de ultieme supercar die aan al jouw verwachtingen voldoet. Laat ons je begeleiden naar een naadloze overgang tussen jouw huidige en nieuwe autodroom, met Sublime Cars aan jouw zijde.

Martijn Roefs
Martijn Roefs
Eerste stap zetten?

Ben je benieuwd wat jouw supercar waard is of wil je interesse in de markt polsen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Stap 2 / 5

Je bedrijfsgegevens

Stap 3 / 5

Type deelname

Kies ticket(s)
Stap 4 / 5

Sponsoring (optioneel)

Bijdragen als sponsor?

Onze evenementen worden mede mogelijk gemaakt door fantastische partners. Jouw bedrijf promoten én bijdragen aan dit evenement? Dat kan met één van onderstaande sponsorpakketten.

Vermelding van bedrijfsnaam en -logo op onze website en in het routeboek van het evenement. + €50,00 excl. BTW

Alles uit "Bronze" plus promotionele pagina in het routeboek en brochure. Opmaak door ons designteam. + €250,00 excl. BTW

Naamsponsoring van het evenement. Alles uit "Silver" plus één jaar lang lopende vermelding op website en in routeboeken / brochures. Prijs op aanvraag

Indien De aangevraagde tickets en het sponsorpakket zullen op één factuur vermeld worden.
Stap 5 / 5

Voertuig

Alle aanmeldingen worden gescreend door ons team. Enkel sportieve en/of exclusieve auto's worden toegelaten.
Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Bedankt! Je aanmelding is in goede orde verstuurd. Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw deelname te bevestigen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze supercar zoekers database

Met behulp van geavanceerde algoritmen en gegevensanalyse zijn we in staat om de juiste kopers te matchen met jouw supercar. Onze database stelt ons in staat om gerichte en effectieve marketingcampagnes op te zetten, waardoor jouw auto optimaal wordt gepresenteerd aan potentiële kopers die oprecht geïnteresseerd zijn.

pols interesse in je auto

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Kom vrijblijvend met ons in contact door het contactformulier hieronder in te vullen. Vandaag kan de start zijn van jouw droomauto!

Informeer vrijblijvend naar de verkoopmogelijkheden

Bedankt! Je aanmelding is in goede orde verstuurd. Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw deelname te bevestigen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.