SuperFoodRally 2.0
No items found.
SuperFoodRally 2.0
SUBLIME PRESENTS

SuperFoodRally 2.0

12/5/2024
The finest diner on supercar wheels
50
Supercars
4
Toplocaties
56789
Km route
50
Supercars
4
Toplocaties
56789
Km route

Meer over de SUBLIME SuperFoodRally 2.0

Zet je banden op spanning, je lak in de sop en je gemoed op standje happiness want zondag 12 mei 2024 is het zover. Hét sterrendiner op wielen. De SUBLIME Super Food Rally. Na de enorm succesvolle eerste editie, organiseren we in 2024 nou dan officieel editie 2 van dit sensationele evenement! Dit is de ultieme gelegenheid om je sportauto uit te laten, en een dagje te genieten en te netwerken samen met je partner, vriend/vriendin, collega of klant. Het concept blijft hetzelfde: een sensationele route waarbij genoten wordt van een exclusief gangendiner bestaande uit meerdere stops. Echter, deze keer vindt de SuperFoodRally plaats in een nieuwe regio. Dat betekent: nieuwe route, nieuwe locaties, nieuw menu... maar het allerbelangrijkste: in tegenstelling tot de coronatijden van de vorige editie, kunnen we deze keer wél de auto uit, genieten van de gastvrijheid en gezelligheid van onze deelnemende locaties. Dus, zien wij jou op de SuperFoodRally 2.0? Bemachtig dan spoedig je ticket. Aanvang is zondag 12 mei om 10:00 bij onze startlocatie Dukdalf, Kerkdriel, waarna om 12:00 de eerste groep deelnemers zal vertrekken. De verwachte eindtijd is ong 16:00. Wij kijken uit naar deze prachtige dag!

download flyer / brochure
Genieten van je sportauto / supercar
Netwerken met andere ondernemers
Deelnamebewijs met factuur
Unieke locaties en bezienswaardigheden
The best of food and drinks
Routeboek met opdrachten
Fysiek embleem van event ter herinnering
Strak georganiseerd. Onbezorgd genieten!
Startlocatie: Dukdalf

Startlocatie: Dukdalf

Kerkdriel

Graag verwelkomen we jullie tussen tussen 10:00 en 11:00 bij Dukdalf in Kerkdriel. Dukdalf heeft een prachtige ligging met een mooi uitzicht over het water. Bij Dukdalf zullen jullie worden ontvangen met een drankje en amuse. Ook zal hier de dagindeling worden gepresenteerd, en wordt informatie gegeven met betrekking tot de route. Vervolgens vertrekken we om 12:00 via een prachtige route door het prachtige Brabantse landschap richting de eerste stop. Precies zoals jullie van Sublime Cars gewend zijn.

Bras aan de Maas

Bras aan de Maas

Ravenstein

Voor wie nog niet genoeg had van het uitzicht over het water kan bij Brass aan de Maas zijn/haar hart nogmaals ophalen. Deze prachtige locatie ligt tegen de haven van Ravenstein aan wat voor een mooi uitzicht zorgt. Eenmaal plaatsgenomen krijgen jullie een voorgerecht voorgeschoteld welke compleet in het teken staat van vis. Brass aan de Maas staat bekend om haar ligging aan het water en bewijst dit met haar specialiteit in visgerechten. Dit zullen jullie ongetwijfeld ervaren op zondag 12 mei. Na te hebben genoten van het heerlijke voorgerecht zal de route worden doorgezet via een geweldige route door het mooie landschap.

De Heische Hoeve / Bus Whisky

De Heische Hoeve / Bus Whisky

Loosbroek

Na aankomst op de authentieke locatie van whiskybrouwer Bus Whisky, neemt onze huischef Sander neemt jullie graag mee op smaakreis door een hoofdgerecht te serveren. Chef Sander komt speciaal voor Sublime Cars naar onze tussenstop om hier het gerecht te bereiden en te serveren, en is specialist op het gebied van koken op locatie. Na dit overheerlijke hoofdgerecht is het tijd om te vertrekken richting de eindlocatie. Maar niet zonder nog een laatste keer te genieten van al het moois wat Brabant te bieden heeft. We verwachten de dag rond 16:00 af te sluiten.

De Heische Hoeve / Bus Whisky

Eindlocatie: Wittern

Veghel

Diegene die deel hebben genomen aan de vorige editie van de Sublime Super Food Rally zullen deze locatie nog wel kennen. Toen was het helaas niet mogelijk om deze mooie locatie van binnen te bewonderen i.v.m. de coronaperiode waarin we ons toen bevonden. Nu is het gelukkig wel mogelijk voor Wittern om de deuren te openen voor ons. Eenmaal aangekomen bij Wittern kunnen we de auto’s parkeren langs, wederom, de waterkant. Binnen zal een dessert worden geserveerd wat het menu compleet zal maken. Dat het menu compleet is wil niet zeggen dat deze dag dan ook voorbij is. Het is absoluut nog mogelijk nog even goed na te praten of te netwerken met mede-deelnemers of je bijrijder. De bar zal geopend blijven voor ons en om jullie op weg te helpen hebben we een consumptiemunt in onze goodiebag toegevoegd waardoor jullie eerste drankje in ieder geval op rekening van ons is. Ook hierna blijft de bar geopend voor een afzakkertje op eigen rekening.

tarieven voor deelname

Neem een zakenrelatie, vriend of familielid mee voor de ultieme ervaring, of neem even "me" time om in je eentje van je bolide te genieten. Op verzoek kunnen we een factuur met BTW versturen voor je deelname.

SINGLE TICKET
99
Excl.BTW
DUO TICKET
195
Excl.BTW

sponsor. breng uw bedrijf in beeld op onze evenementen.

Als sponsor geniet u van prominente plaatsingen, waaronder vermeldingen in ons jaarlijkse Sublime Magazine en routeboeken, presentatie onder de "Partners" sectie op onze website, en vermeldingen op al onze evenementen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw sponsoringmogelijkheden te bespreken en uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten tijdens onze evenementen. Doet u (zakelijk) mee aan dit betreffende evenement? Dan kunt u ook de sponsoring opties bekijken via het aanmeld-formulier onderin op deze pagina.

VRAAG JE DEELNAMEBEWIJS AAN

VRAAG JE STARTPLEK ALVAST AAN...

Vraag je voorinschrijving in middels onderstaand formulier. Ons team zal deze aanmelding z.s.m. controleren, om je vervolgens definitief op de deelnemerslijst te kunnen zetten. Wanneer de definitieve datum bekend is ontvang je van ons een seintje.

Stap 1 / 5

Je persoonlijke gegevens

Stap 2 / 5

Je bedrijfsgegevens

Stap 3 / 5

Type deelname

Kies ticket(s)
Stap 4 / 5

Sponsoring (optioneel)

Bijdragen als sponsor?

Onze evenementen worden mede mogelijk gemaakt door fantastische partners. Jouw bedrijf promoten én bijdragen aan dit evenement? Dat kan met één van onderstaande sponsorpakketten.

Vermelding van bedrijfsnaam en -logo op onze website en in het routeboek van het evenement. + €50,00 excl. BTW

Alles uit "Bronze" plus promotionele pagina in het routeboek en brochure. Opmaak door ons designteam. + €250,00 excl. BTW

Naamsponsoring van het evenement. Alles uit "Silver" plus één jaar lang lopende vermelding op website en in routeboeken / brochures. Prijs op aanvraag

Indien De aangevraagde tickets en het sponsorpakket zullen op één factuur vermeld worden.
Stap 5 / 5

Voertuig

Alle aanmeldingen worden gescreend door ons team. Enkel sportieve en/of exclusieve auto's worden toegelaten.
Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Bedankt! Je aanmelding is in goede orde verstuurd. Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw deelname te bevestigen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Een greep uit de deelnemers...

VOLTOOI DEELNAME