GP Rally
No items found.
GP Rally
SUBLIME PRESENTS

GP Rally

Drive your supercar, level up your business and enjoy the F1 Grand Prix in the Skylounge
30
Supercars
2
Toplocaties
100
Km route
30
Supercars
2
Toplocaties
100
Km route

Meer over de SUBLIME GP Rally

Ga jij met ons mee op pad gedurende een zorgeloze dag? Op zondag 26 november 2023 organiseren wij weer een knallend evenement! Graag nemen we jou en je zakenrelatie, partner of vriend mee naar een bijzondere collectie vol exclusieve en speciale auto's: Kaeve. Hierna touren we middels een uitgebreid routeboek met diverse speur-opdrachten over prachtige wegen door het Brabantse landschap richting de lunchlocatie. We sluiten de dag natuurlijk geheel in stijl af in de skylounge in het Frans Heesen Stadion in Oss. In de skylounge zullen we onder het genot van onbeperkt drinken en hapjes gezamenlijk de afsluiting van het Formule 1 Seizoen in Abu Dhabi bekijken. Hierna zullen de dagwinnaars bekend worden gemaakt.

download flyer / brochure
Genieten van je sportauto / supercar
Netwerken met andere ondernemers
Deelnamebewijs met factuur
Unieke locaties en bezienswaardigheden
The best of food and drinks
Routeboek met opdrachten
Fysiek embleem van event ter herinnering
Strak georganiseerd. Onbezorgd genieten!
Ontvangst bij startlocatie

Ontvangst bij startlocatie

TBA

Bij de startlocatie worden jullie verwelkomt met een hapje en een drankje. Hier zal de route en het navigeren worden uitgelegd.

Tourrit met routeboek

Tourrit met routeboek

±100 km

Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur door het prachtige Brabant. Tijdens onze tourrit dagen we jullie uit om de meeste punten te verzamelen, op basis van de opdrachten in het routeboek. Het geheime succes: een meesterlijke samenwerking tussen bestuurder en co-driver. Gewapend met een routeboek vol uitdagende opdrachten, gaan jullie samen op verkenningstocht door betoverende landschappen, charmante dorpjes en prachtige natuurstreken. Ontdek verborgen aanwijzingen, kraak ingewikkelde raadsels en navigeer als een perfect team om jezelf naar de overwinning te leiden.

Uitgebreide lunch

Uitgebreide lunch

TBA

Op deze prachtige locatie ontvangen jullie een heerlijke lunch op een prachtige exclusieve locatie!

Uitgebreide lunch

Livestream F1 Race

Op een exclusieve locatie incl. onbeperkt drinken en diverse hapjes

Volg de sensatie van de Formule 1 met een exclusieve livestream in eigen land, ondergedompeld in luxe en comfort. Terwijl de bolides racen over het circuit, geniet jij van een onbeperkt drank- en borrelarrangement dat je smaakpapillen verwent. Laat je meeslepen door de spanning van de race terwijl je ontspannen achterover leunt en de adrenaline door je aderen voelt stromen. Ervaar de sensatie van de snelheid, de opwinding van de inhaalacties en de gejuich van het publiek, allemaal vanuit het comfort van een exclusieve locatie. Dit is jouw kans om een echte Formule 1-ervaring te beleven, omringd door luxe en genot.

tarieven voor deelname

Neem een zakenrelatie, vriend of familielid mee voor de ultieme ervaring, of neem even "me" time om in je eentje van je bolide te genieten. Op verzoek kunnen we een factuur met BTW versturen voor je deelname.

SINGLE TICKET
Excl.BTW
DUO TICKET
Excl.BTW

sponsor. breng uw bedrijf in beeld op onze evenementen.

Als sponsor geniet u van prominente plaatsingen, waaronder vermeldingen in ons jaarlijkse Sublime Magazine en routeboeken, presentatie onder de "Partners" sectie op onze website, en vermeldingen op al onze evenementen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw sponsoringmogelijkheden te bespreken en uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten tijdens onze evenementen. Doet u (zakelijk) mee aan dit betreffende evenement? Dan kunt u ook de sponsoring opties bekijken via het aanmeld-formulier onderin op deze pagina.

VRAAG JE DEELNAMEBEWIJS AAN

VRAAG JE STARTPLEK ALVAST AAN...

Vraag je voorinschrijving in middels onderstaand formulier. Ons team zal deze aanmelding z.s.m. controleren, om je vervolgens definitief op de deelnemerslijst te kunnen zetten. Wanneer de definitieve datum bekend is ontvang je van ons een seintje.

Stap 1 / 5

Je persoonlijke gegevens

Stap 2 / 5

Je bedrijfsgegevens

Stap 3 / 5

Type deelname

Kies ticket(s)
Stap 4 / 5

Sponsoring (optioneel)

Bijdragen als sponsor?

Onze evenementen worden mede mogelijk gemaakt door fantastische partners. Jouw bedrijf promoten én bijdragen aan dit evenement? Dat kan met één van onderstaande sponsorpakketten.

Vermelding van bedrijfsnaam en -logo op onze website en in het routeboek van het evenement. + €50,00 excl. BTW

Alles uit "Bronze" plus promotionele pagina in het routeboek en brochure. Opmaak door ons designteam. + €250,00 excl. BTW

Naamsponsoring van het evenement. Alles uit "Silver" plus één jaar lang lopende vermelding op website en in routeboeken / brochures. Prijs op aanvraag

Indien De aangevraagde tickets en het sponsorpakket zullen op één factuur vermeld worden.
Stap 5 / 5

Voertuig

Alle aanmeldingen worden gescreend door ons team. Enkel sportieve en/of exclusieve auto's worden toegelaten.
Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Bedankt! Je aanmelding is in goede orde verstuurd. Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw deelname te bevestigen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Een greep uit de deelnemers...

VOLTOOI DEELNAME