GP Rally
No items found.
GP Rally
SUBLIME PRESENTS

GP Rally

Drive your supercar, level up your business and enjoy F1 Grand Prix in the Skylounge
30
Supercars
2
Toplocaties
75
Km route
30
Supercars
2
Toplocaties
75
Km route

Meer over de SUBLIME GP Rally

Ga jij met ons mee op pad gedurende een zorgeloze dag? Op zondag 26 november 2023 organiseren wij weer een knallend evenement! Graag nemen we jou en je zakenrelatie, partner of vriend mee naar een bijzondere collectie vol exclusieve en speciale auto's: Kaeve. Hierna touren we middels een uitgebreid routeboek met diverse speur-opdrachten over prachtige wegen door het Brabantse landschap richting de lunchlocatie. We sluiten de dag natuurlijk geheel in stijl af in de skylounge in het Frans Heesen Stadion in Oss. In de skylounge zullen we onder het genot van onbeperkt drinken en hapjes gezamenlijk de afsluiting van het Formule 1 Seizoen in Abu Dhabi bekijken. Hierna zullen de dagwinnaars bekend worden gemaakt.

download flyer / brochure
Genieten van je sportauto / supercar
Netwerken met andere ondernemers
Deelnamebewijs met factuur
Unieke locaties en bezienswaardigheden
The best of food and drinks
Routeboek met opdrachten
Fysiek embleem van event ter herinnering
Strak georganiseerd. Onbezorgd genieten!
Ontvangst bij Kaeve

Ontvangst bij Kaeve

Kaeve, Uden

Bij de startlocatie worden jullie verwelkomd in de wereld van Kaeve. Een bijzondere collectie vol automotive waarvan je hart sneller gaat kloppen. Uiteraard hoort hier een heerlijk kopje koffie bij met een echt Brabantse lekkernij.

Tourrit met routeboek

Tourrit met routeboek

±75 km

Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur door het prachtige Brabant. Tijdens onze tourrit dagen we jullie uit om de meeste punten te verzamelen, op basis van de opdrachten in het routeboek. Het geheime succes: een meesterlijke samenwerking tussen bestuurder en co-driver. Gewapend met een routeboek vol uitdagende opdrachten, gaan jullie samen op verkenningstocht door betoverende landschappen, charmante dorpjes en prachtige natuurstreken. Ontdek verborgen aanwijzingen, kraak ingewikkelde raadsels en navigeer als een perfect team om jezelf naar de overwinning te leiden.

Uitgebreide lunch

Uitgebreide lunch

Frans Heesen Stadion, Oss

Lunch in stijl op een unieke locatie in Oss in het Frans Heesen stadion! Geniet van een uitgebreide lunch met culinaire hoogstandjes, terwijl je omringd wordt door een panoramisch uitzicht dat je ademloos achterlaat. Laat je smaakpapillen verwennen met verfijnde gerechten en proost op een heerlijke middag in goed gezelschap. Ervaar luxe op nieuwe hoogtes terwijl je geniet van een exclusieve lunchervaring die je niet snel zult vergeten.

Uitgebreide lunch

Livestream F1 Abu Dhabi

Skylounge, incl. onbeperkt drinken en diverse hapjes

Volg de sensatie van de Formule 1 met een exclusieve livestream in eigen land, ondergedompeld in luxe en comfort. Terwijl de bolides racen over het circuit, geniet jij van een onbeperkt drank- en borrelarrangement dat je smaakpapillen verwent. Laat je meeslepen door de spanning van de race terwijl je ontspannen achterover leunt en de adrenaline door je aderen voelt stromen. Ervaar de sensatie van de snelheid, de opwinding van de inhaalacties en de gejuich van het publiek, allemaal vanuit het comfort van een exclusieve locatie. Dit is jouw kans om een echte Formule 1-ervaring te beleven, omringd door luxe en genot.

tarieven voor deelname

Neem een zakenrelatie, vriend of familielid mee voor de ultieme ervaring, of neem even "me" time om in je eentje van je bolide te genieten. Op verzoek kunnen we een factuur met BTW versturen voor je deelname.

SINGLE TICKET
175
Excl.BTW
DUO TICKET
275
Excl.BTW

VRAAG JE DEELNAMEBEWIJS AAN

VRAAG JE STARTPLEK ALVAST AAN...

Vraag je voorinschrijving in middels onderstaand formulier. Ons team zal deze aanmelding z.s.m. controleren, om je vervolgens definitief op de deelnemerslijst te kunnen zetten. Wanneer de definitieve datum bekend is ontvang je van ons een seintje.

Stap 1 / 5

Je persoonlijke gegevens

Stap 2 / 5

Je bedrijfsgegevens

Stap 3 / 5

Type deelname

Kies ticket(s)
Stap 4 / 5

Sponsoring (optioneel)

Bijdragen als sponsor?

Onze evenementen worden mede mogelijk gemaakt door fantastische partners. Jouw bedrijf promoten én bijdragen aan dit evenement? Dat kan met één van onderstaande sponsorpakketten.

Vermelding van bedrijfsnaam en -logo op onze website en in het routeboek van het evenement. + €50,00 excl. BTW

Alles uit "Bronze" plus promotionele pagina in het routeboek en brochure. Opmaak door ons designteam. + €250,00 excl. BTW

Naamsponsoring van het evenement. Alles uit "Silver" plus één jaar lang lopende vermelding op website en in routeboeken / brochures. Prijs op aanvraag

Indien De aangevraagde tickets en het sponsorpakket zullen op één factuur vermeld worden.
Stap 5 / 5

Voertuig

Alle aanmeldingen worden gescreend door ons team. Enkel sportieve en/of exclusieve auto's worden toegelaten.
Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Bedankt! Je aanmelding is in goede orde verstuurd. Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw deelname te bevestigen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
VOLTOOI DEELNAME