CityTrip Nürburgring
No items found.
CityTrip Nürburgring
SUBLIME PRESENTS

CityTrip Nürburgring

15/6/2024
Exclusive trip abroad
10
Supercars
5
Toplocaties
600
Km route
10
Supercars
5
Toplocaties
600
Km route

Meer over de SUBLIME CityTrip Nürburgring

Welkom bij de Sublime CityTrip Nürburgring, een exclusief weekend ontworpen voor autoliefhebbers met een voorliefde voor luxe en exclusiviteit, dat plaatsvindt van zaterdag 15 juni tot en met zondag 16 juni 2024. Met slechts 10 beschikbare plaatsen voor deelnemende auto's of duo's, garanderen we een intieme en persoonlijke ervaring die elke deelnemer zal koesteren. Tijdens deze unieke reis krijgt u de kans om enkele van de meest iconische locaties in de autowereld te verkennen. We beginnen met een exclusieve Whisky Tour bij Bus Whisky, gevolgd door een uitgebreide lunch die uw smaakpapillen zal verwennen. Vervolgens verkennen we MotorWorld Keulen, een indrukwekkende auto-galerij van meer dan 50.000 vierkante meter, waar u een exclusief kijkje kunt nemen in de collectie van Schumacher en kunt genieten van een scala aan klassieke en moderne auto's die de autogeschiedenis belichamen. Maar het hoogtepunt van ons programma is ongetwijfeld het bezoek aan de legendarische Nürburgring, waar u de sensatie van de Porsche Sports Cup race zult ervaren. Als onze gast geniet u van een VIP-paddock arrangement, compleet met exclusieve toegang tot VIP-ruimtes en een paddock-pas die u toegang geeft tot de meest opwindende delen van het circuit. Dit weekend biedt niet alleen een onvergetelijke reiservaring, maar ook een unieke kans om te netwerken en waardevolle connecties te leggen met gelijkgestemde autoliefhebbers. Mis deze exclusieve gelegenheid niet om deel te nemen aan de Sublime CityTrip Nürbrugring. Reserveer vandaag nog uw plek en bereid u voor op een weekend vol zakelijke mogelijkheden, luxe en auto-passie.

download flyer / brochure
Genieten van je sportauto / supercar
Netwerken met andere ondernemers
Deelnamebewijs met factuur
Unieke locaties en bezienswaardigheden
The best of food and drinks
Routeboek met opdrachten
Fysiek embleem van event ter herinnering
Strak georganiseerd. Onbezorgd genieten!
Kick-off – Whisky Tour op de Heische Hoeve

Kick-off – Whisky Tour op de Heische Hoeve

Loosbroek

We starten onze reis op de idyllische Heische Hoeve, waar we u verwelkomen met een exclusieve Whisky Tour bij Bus Whisky, inclusief een uitgebreid lunchdiner. Hier krijgt u ook een introductie tot het spannende programma van onze citytrip en de gelegenheid om de andere deelnemers te leren kennen en te netwerken.

50.000 m2 autogalerie + Schumacher's Collectie

50.000 m2 autogalerie + Schumacher's Collectie

Motorworld, Köln

Bij MotorWorld Köln wacht u een bijzondere beleving. Ontdek meer dan 50.000 vierkante meter autogalerie, waaronder de indrukwekkende collectie van Schumacher. Laat u betoveren door de wereld van auto's, geschiedenis en innovatie.

Exclusive 4-course diner

Exclusive 4-course diner

Exclusive location in Bonn

Na het inchecken in ons exclusieve hotel in de stad, is het tijd om te genieten van een culinair hoogstaand diner bij een gerespecteerd restaurant. Geniet van verfijnde gerechten en een ontspannen sfeer, terwijl u de dag afsluit met uw medereizigers. 's Avonds heeft u vrije tijd om de stad te verkennen.

Exclusive 4-course diner

VIP Paddock, Porsche Sports Cup

Nürburgring

Na een heerlijk ontbijt bij het hotel, staat er een exclusief VIP-arrangement voor u klaar bij de Nürburgring. Met een paddock-pas geniet u van VIP-toegang tot de Porsche Sports Cup race, inclusief lunch en drankjes. Ervaar de opwinding van het circuit en geniet van een onvergetelijke dag vol adrenaline.

tarieven voor deelname

Neem een zakenrelatie, vriend of familielid mee voor de ultieme ervaring, of neem even "me" time om in je eentje van je bolide te genieten. Op verzoek kunnen we een factuur met BTW versturen voor je deelname.

SINGLE TICKET
795
Excl.BTW
DUO TICKET
1445
Excl.BTW

sponsor. breng uw bedrijf in beeld op onze evenementen.

Als sponsor geniet u van prominente plaatsingen, waaronder vermeldingen in ons jaarlijkse Sublime Magazine en routeboeken, presentatie onder de "Partners" sectie op onze website, en vermeldingen op al onze evenementen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw sponsoringmogelijkheden te bespreken en uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten tijdens onze evenementen. Doet u (zakelijk) mee aan dit betreffende evenement? Dan kunt u ook de sponsoring opties bekijken via het aanmeld-formulier onderin op deze pagina.

VRAAG JE DEELNAMEBEWIJS AAN

VRAAG JE STARTPLEK ALVAST AAN...

Vraag je voorinschrijving in middels onderstaand formulier. Ons team zal deze aanmelding z.s.m. controleren, om je vervolgens definitief op de deelnemerslijst te kunnen zetten. Wanneer de definitieve datum bekend is ontvang je van ons een seintje.

Stap 1 / 5

Je persoonlijke gegevens

Stap 2 / 5

Je bedrijfsgegevens

Stap 3 / 5

Type deelname

Kies ticket(s)
Stap 4 / 5

Sponsoring (optioneel)

Bijdragen als sponsor?

Onze evenementen worden mede mogelijk gemaakt door fantastische partners. Jouw bedrijf promoten én bijdragen aan dit evenement? Dat kan met één van onderstaande sponsorpakketten.

Vermelding van bedrijfsnaam en -logo op onze website en in het routeboek van het evenement. + €50,00 excl. BTW

Alles uit "Bronze" plus promotionele pagina in het routeboek en brochure. Opmaak door ons designteam. + €250,00 excl. BTW

Naamsponsoring van het evenement. Alles uit "Silver" plus één jaar lang lopende vermelding op website en in routeboeken / brochures. Prijs op aanvraag

Indien De aangevraagde tickets en het sponsorpakket zullen op één factuur vermeld worden.
Stap 5 / 5

Voertuig

Alle aanmeldingen worden gescreend door ons team. Enkel sportieve en/of exclusieve auto's worden toegelaten.
Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Bedankt! Je aanmelding is in goede orde verstuurd. Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw deelname te bevestigen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Een greep uit de deelnemers...

VOLTOOI DEELNAME